Anketa „aký nový obsah by ste najviac uvítali?“

5.11.2008 / / Zobrazené 5 381 krát

Dnes sme sa rozhodli zverejniť našu prvú anketu, v ktorej sa vás všetkých, ktorí občas narazíte na našu stránku, pýtame čo konkrétne vám na našej stránke chýba resp. čo by ste tu najradšej videli. Anketu je momentálne vidieť iba na úvodnej stránke, alebo priamo v tomto článku. Ak sa anketa uchytí, tak z času na čas skúsime zverejniť novú otázku. Takže neváhajte, a hlasujte. 🙂 V prípade, že vám na stránke chýba niečo iné, čo v ankete nie je uvedené, dajte nám vedieť prostredníctvom komentára pod článkom. Ďakujeme!

Aktualizácia 22.9.2009: anketu sme z hlavnej stránky odstránili. Keďže v súčasnom dizajne stránky nevieme zabezpečiť jej zobrazovanie v každom článku, množstvo ľudí, ktorí anketu videli a rozhodli sa zahlasovať bolo príliš malé na to, aby sa z výsledkov hlasovania dali vyvodiť nejaké závery. Z historických dôvodov anketu zatiaľ ponechávame tu – priamo v tomto článku.






2 komentáre ku článku “Anketa „aký nový obsah by ste najviac uvítali?“”

  1. Leo:

    Privital by som nejake uuuchvatne 🙂 fotky slovenskej prirody, panoramy, naladovky a pod vo forme wallpaperov, v roznych rozliseniach.
    Taky rozsutec v rannej hmle :)….
    Mozno by sa to hodilo aj vam na propagaciu vasej tvorby.

    OdpovedaťOdpovedať
  2. Rado:

    @Leo: To je celkom zaujímavý nápad, ďakujeme!

    OdpovedaťOdpovedať

Zanechať komentár