Tip: Prehliadka horských filmov VIDMO 2018

3.10.2018 / / Zobrazené 3 964 krát

Od posledného VIDMA preletel rok ako voda, a od poslednej pozvánky na stránkach nášho fotoklubu dokonca 4 roky! Trinásty ročník medzinárodnej prehliadky horských a adrenalínových filmov VIDMO 2018 sa začína už zajtra, 4.10.2018, a radi by sme vás v mene organizátorov pozvali na túto krásnu akciu. Nenechajte si ujsť ani sprievodnú výstavu fotografií, kde tento rok nájdete krásne zábery hôr od Antona Ošťadnického, Petra Gálla, a súbor fotografií z tohtoročnej cesty na Island – od člena nášho fotoklubu, Miroslava Šurina, ktorý sa na Island vracia veľmi rád.

Samotný festival tvoria bloky horských a adrenalínových filmov, premietaných popoludní a večer v Mestskom kultúrnom stredisku v Dolnom Kubíne vo štvrtok, piatok a v sobotu. Piatkový večerný blok zahŕňa aj multimediálnu prezentáciu „Vo svetle a tieni strmých línií“, tohtoročným hosťom festivalu VIDMO sú Rasťo a Miro Peťovci. Sprievodná výstava fotografií bude vo vestibule MsKS Dolný Kubín k dispozícii až do konca októbra.

Všetky podrobnosti o festivale, vrátane podrobného programu jednotlivých filmových blokov, nájdete na stránke www.vidmofest.sk.

Využi jedinečnú príležitosť, aká sa už možno nikdy nezopakuje, a zanechaj nám prvý komentár ku tomuto článku! :-)

Zanechať komentár